Prelungire licenta
Re: Prelungire licenta
daca e alt CUI trebuie licenta noua..
-
schlangera
Buna ziua, ne ajutati va rugam cu proforma facturii de prelungire a licentei sa o putem achita si totodata sa ne ajutati si cu schimbarea datelor de facturare, am trimis si un e-mail catre dvs in speranta ca vom reusi astazi , multumim!
- balazse246
Pentru schlangera
Pe forum regasesti utilizatorii programului si nu echipa Saga.
Pentru a accesa factura proforma, acceseaza-ti contul si daca mai sunt 15 zile pana la expirarea abonamentului, va aparea automat si vei putea face si plata online.
Pe forum regasesti utilizatorii programului si nu echipa Saga.
Pentru a accesa factura proforma, acceseaza-ti contul si daca mai sunt 15 zile pana la expirarea abonamentului, va aparea automat si vei putea face si plata online.
Buna seara, as dori sa reactivez un cont pe care l-am facut la SAGA C. Va rog sa imi comunicati cum as putea proceda. Cand vreau sa ma loghez pe site, imi apare mesajul ca AUTENTIFICARE NEREUSITA. INCEARCA DIN NOU.
Mentionez ca am avut user chisbacb, iar parola *****.
Multumesc
Mentionez ca am avut user chisbacb, iar parola *****.
Multumesc
Toate problemele comerciale le comunicati prin email la [email protected]
mai bine faci alt cont nou.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Buna ziua,unde pot sa gasesc factura proforma ptr prelungire licenta,sant mai putin de 15 zile pana la expirare!
daca ai cerut-o la [email protected], iti vine pe e-mail.
Factura o gasesti numai intrand in cont, acolo de unde descarci
actualizarile.
Dacă a cerut-o de la acea adresă nu-i vine nimic. Pentru simplul motiv că adresa de mail respectivă nu aparține firmei SAGA Software.
Vă vine automat pe mail când mai sunt 10 zile. O găsiți și-n contul de utilizator de unde o puteți achita direct cu card.
Vă vine automat pe mail când mai sunt 10 zile. O găsiți și-n contul de utilizator de unde o puteți achita direct cu card.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.