contact asistenta
Re: contact asistenta
Buna ziua,
Am nevoie sa ma indrumati in configurare salarii pentru presedinte asociatie de proprietri cu statut de pensionar limita de varsta, cum scot din stat plata cas si casss.
Multumesc,
Am nevoie sa ma indrumati in configurare salarii pentru presedinte asociatie de proprietri cu statut de pensionar limita de varsta, cum scot din stat plata cas si casss.
Multumesc,
Ce te face sa crezi ca cei cu contracte de mandat sunt scutiti de la plata CAS si CASS?! 
Din detalii salariat bifezi pensionar si fara CAM - atat . La salariat selectezi ''alte categorii asimilate..
Din detalii salariat bifezi pensionar si fara CAM - atat . La salariat selectezi ''alte categorii asimilate..
Buna
Am o factura pe intrari introdusa jumătate nedeductibile, jumătate deductibila, e platita...știu șterg plata, și ar trebui sa moddif8c codul din factura...dar nu știu cum sa mi readuc factura...ot ca e din mai...și nu o mai găsesc în intrari
În ce modul.tre sa intru sa mi pot modifica tip de operațiune pt deductibil integral...
Ms!
Am o factura pe intrari introdusa jumătate nedeductibile, jumătate deductibila, e platita...știu șterg plata, și ar trebui sa moddif8c codul din factura...dar nu știu cum sa mi readuc factura...ot ca e din mai...și nu o mai găsesc în intrari
În ce modul.tre sa intru sa mi pot modifica tip de operațiune pt deductibil integral...
Ms!
- balazse246
Doar modfici intervalul de afisare, din partea de sus a ferestrei.
-
corcaum500
Buna seara.
Am o problema la luna decembrie sold final D este mai mare decat sold C cu suma de 3025 lei.
La noiembrie este egalitate deci e ok.
M-am dus la administrare- intretinere bd- verificare date si la imobilizari sunt diferente cont 212 sold 0 suma in imobilizari = 2801,21
cont amortizari 2812 sold 9.73 suma in imobilizari 19,46, nu stiu sa rezolv, programul a generat automat....cand am dat amortizare...am verificat si intrarea si contul pus in factura este 214 nu 212.... nu stiu sa corectez va rog sa ma ajutati dv ( am redeschis luna si am data inchidere din nou si tot asa este) sold final D mai mare sold C cu 3025 lei.
Multumesc.
Am o problema la luna decembrie sold final D este mai mare decat sold C cu suma de 3025 lei.
La noiembrie este egalitate deci e ok.
M-am dus la administrare- intretinere bd- verificare date si la imobilizari sunt diferente cont 212 sold 0 suma in imobilizari = 2801,21
cont amortizari 2812 sold 9.73 suma in imobilizari 19,46, nu stiu sa rezolv, programul a generat automat....cand am dat amortizare...am verificat si intrarea si contul pus in factura este 214 nu 212.... nu stiu sa corectez va rog sa ma ajutati dv ( am redeschis luna si am data inchidere din nou si tot asa este) sold final D mai mare sold C cu 3025 lei.
Multumesc.
- balazse246
Genereaza o balanta unde pui bifa la "inclusiv conturi din afara bilantului" si vezi daca nu se regaseste acolo soldul.
@corcaum, nu programul iti pune contul in factura si in registrul imobilizari, ci tu : hotaraste ce cont e corect 214 sau 212 si functie de asta faci corectie atat in factura daca e cazul cat si in imobilizari atribui conturile in concordanta cu cel din factura si sigur se remediaza problema.
Buna seara !!Am descarcat ultima actualizare la saga 3.0.602 si s-a actualizat baza de date cu erori ,cum procedez.Am salvat initial baza de date si as vrea sa restaurez baza de date cu datele initiale .Multumesc!!
păi mergi în administrare, întreținere BD, restaurare.. și alegi ultima salvare.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Buna ziua,
Am configurat o societate noua dar nu mi se salveaza datele societatii, informatiile generale.
Am incarcat datele pe 2024 si 2025, imi genereaza registru jurnal si balanta dar nu pot face declaratii pentru ca nu imi preia datele.
Dupa ce dai iesire acestea se sterg.
Ma puteti ajuta, va rog!
multumesc!
Am configurat o societate noua dar nu mi se salveaza datele societatii, informatiile generale.
Am incarcat datele pe 2024 si 2025, imi genereaza registru jurnal si balanta dar nu pot face declaratii pentru ca nu imi preia datele.
Dupa ce dai iesire acestea se sterg.
Ma puteti ajuta, va rog!
multumesc!
Foloseste intocmai manualul de utilizare din ''Ajutor">manual utilizare.
- balazse246
Pentru verdesl
Sa clarificam putin, ai apasat pe butonul "adaug" ai introdus denumirea societatii, codul fiscal si nr registrul comertului, si ai apasat pe "salvez".
Ai merg la "preluare date contabile" ai introdus luna din care doresti sa incepi utilizarea programului pentru firma respectiva si ai validat.
Dupa aceasta mergi si introduci detaliile despre adresa, iar la butonul "D700, impozit si TVA..." configurezi lucrurile.
Dupa ce ai terminat, revii la "preluare date contabile" si introduci soldurile.
Asa cum a mentionat si pomparaus citeste manualul de utilizare.
PS. Pe viitor utilizeaza topicul corect, deoarece "contact asistenta" nu are legatura cu cele postate.
Sa clarificam putin, ai apasat pe butonul "adaug" ai introdus denumirea societatii, codul fiscal si nr registrul comertului, si ai apasat pe "salvez".
Ai merg la "preluare date contabile" ai introdus luna din care doresti sa incepi utilizarea programului pentru firma respectiva si ai validat.
Dupa aceasta mergi si introduci detaliile despre adresa, iar la butonul "D700, impozit si TVA..." configurezi lucrurile.
Dupa ce ai terminat, revii la "preluare date contabile" si introduci soldurile.
Asa cum a mentionat si pomparaus citeste manualul de utilizare.
PS. Pe viitor utilizeaza topicul corect, deoarece "contact asistenta" nu are legatura cu cele postate.
-
niculam379
Buna ziua,am plătit factura proforma dar nu pot accesa saga sa depun declarații
- balazse246
Cum ai platit, online sau virament?
Daca ai platit online, atunci licenta precis s-a creata.
Daca prin virament bancar, atunci trebuia sa trimiti confirmarea de plata prin e-mail.
Totusi ce mesaj iti apare ca nu poti accesa Saga?
Daca ai platit online, atunci licenta precis s-a creata.
Daca prin virament bancar, atunci trebuia sa trimiti confirmarea de plata prin e-mail.
Totusi ce mesaj iti apare ca nu poti accesa Saga?