vanzare auto dupa ce s-a incasat dauna totala
-
vanzare auto dupa ce s-a incasat dauna totala
Am o situatie mai putin obisnuita, dupa un accident s-a acordat la un TIR dauna totala,am facut inregistrarile corespunzatoare, acum patronul imi spune ca a gasit sa vanda TIR-ul dar nu ca materiale , ca mijloc de transport , cel ce o cumpara vrea sa il repare si sa il foloseasca , cum pot eu sa inregistrez vanzarea, in contabilitatea cand eu nu mai am nici un auto? Va multumesc.
Re: vanzare auto dupa ce s-a incasat dauna totala
Cum ați făcut înregistrările?
Că nu putea ieși din 2133 decât în baza unui proces-verbal de casare, iar pentru ceea ce s-a casat să existe recepție.
Cel mai simplu: stornați înregistrările inițiale și înregistrați acum vânzarea.
Că nu putea ieși din 2133 decât în baza unui proces-verbal de casare, iar pentru ceea ce s-a casat să existe recepție.
Cel mai simplu: stornați înregistrările inițiale și înregistrați acum vânzarea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua
Am pe un autoturism o dauna totala. In baza unui PV de la asigurator am inregistrat in imobilizari casarea.
Epava vreau sa o vand. Dupa casare cum inregistrez epava in saga in asa fel incat sa o pot vinde?
Multumesc frumos
Am pe un autoturism o dauna totala. In baza unui PV de la asigurator am inregistrat in imobilizari casarea.
Epava vreau sa o vand. Dupa casare cum inregistrez epava in saga in asa fel incat sa o pot vinde?
Multumesc frumos
Nicicum.
Înregistrați factura pe nedefinit și la cont puneți 7583.
Înregistrați factura pe nedefinit și la cont puneți 7583.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.