Buna ,
ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.......
cei de la facturare au emis o factura cu 2 repere....ulterior au sters factura intrucat era gresita.
in momentul in care am verificat stocul celor doua repere in fise articole am observat ca ele erau scazute (apareau la iesiri ) cu nr.facturi care fusese sterse.
am validat luna august, am devalidat-o ....degeaba ....produsele apar ca fiind iesite cu factura care a fost stersa.
s-a mai confruntat cineva cu o asemenea problema?
Multumesc
eroare fise articole
Re: eroare fise articole
Mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "verificare date" -> si ruleaza fiecare verificare.
Daca nu isi revine, atunci faci o salvare de baza de date si mergi la "operatii" -> "alte operatii cu stocuri" -> "reglari descarcare" -> si dai o "reglare automata la toate articolele" si vezi ce iti iese, daca ceva nu este bine restaurezi salvarea.
Daca nu isi revine, atunci faci o salvare de baza de date si mergi la "operatii" -> "alte operatii cu stocuri" -> "reglari descarcare" -> si dai o "reglare automata la toate articolele" si vezi ce iti iese, daca ceva nu este bine restaurezi salvarea.
-
Multumesc frumos ! s-a rezolvat 

Buna ziua,
Ma confrunt cu aceeasi problema. Am introdus o intrare la care s-a efectuat consum, am sters facture si bonul de consum, dar in fisa am valoarea stearsa trecuta pe cheltuiala. Am urmat pasii indicati si nu o scot la capat.
Orice idee este de ajutor. Multumesc!
Ma confrunt cu aceeasi problema. Am introdus o intrare la care s-a efectuat consum, am sters facture si bonul de consum, dar in fisa am valoarea stearsa trecuta pe cheltuiala. Am urmat pasii indicati si nu o scot la capat.
Orice idee este de ajutor. Multumesc!
doar ce a spus balasze, altceva nu prea putem face noi. trimiti arhiva la Saga pe mail cu descrierea problemei..
Pentru GhineaM354 si RusuD331
Totusi cum s-a rezolvat problema?
Totusi cum s-a rezolvat problema?