Nedumerire
Nedumerire
Am vrut sa intocmesc bilantul la 30.06.2014 si imi apare un mesaj care ma atentioneaza caci nu trebuie sa-l intocmesc deoarece am cifra de afaceri sub 220000 lei, cu toate ca eu am cifra de 770000lei Ma intreb de ce oare?
Re: Nedumerire
Ma gandesc ca problema vine de la faptul ca inca nu a aparut declaratia oficiala pentru sem.I 2014.
Nu te grabii.
Nu te grabii.

Re: Nedumerire
Cifra de afaceri ce se ia în considerare e cea de la 31/12/2013, nu cea curentă. Dacă anul trecut la 31/12/2013 nu ați avut 220,000 lei la 30/06 puteți avea și de 10 ori mai mult, nu aveți obligația depunerii raportării semestriale.
Iar ANAF nu a pus la dispoziție formularul PDF pentru raportarea semestrială. Cum l-ați putea întocmi? Probabil ați dat mai și la firmă să întrebați de ce nu se poate întocmi? Că deja au început iar să apară astfel de mailuri.
Iar ANAF nu a pus la dispoziție formularul PDF pentru raportarea semestrială. Cum l-ați putea întocmi? Probabil ați dat mai și la firmă să întrebați de ce nu se poate întocmi? Că deja au început iar să apară astfel de mailuri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.