Buna ziua,
trebuie sa aduc conturile pe o, inchidere firma. Am cumparate pe firma 3 licente Microsoft Office, pe care nu le pot vinde pentru ca nu am dreptul. Le pot casa, dona? Mentionez ca nu sunt amortizate decat partial.
Va rog, astept pareri.
Multumesc.
Licenta Microsoft Office
Re: Licenta Microsoft Office
suna la microsoft
Daca in procesul de lichidare rezulta bunuri mobile/imobile care trec in proprietatea investitorilor (patronilor), ele se cuprind in hotarare iar la inchiderea procedurii, in baza rezolutiei, investitorii vor deveni proprietari. Eu cred ca si licenta soft urmeaza aceeasi procedura, mai ales ca ea este instalata pe un calculator, calculator care va fi distribuit unui patron.
Cam asa este, dar cand vin cei in control iti cer factura, iar pe factura nu este numele persoane fizice, ci celei juridice si nu este precis ca vor sa inteleaga modificarile.
nu merge asa.. sunt foarte restrictivi cei de la Microsift. Licenta e valabila numai pe numele proprietarului care nu are voie sa o vanda. Se pierde licenta pur si simplu daca ai vandut calculatorul cu windows pe el..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna ziua,
am donat licentele Windows celor care au cumparat laptopurile. Lichidatorul mi-a spus ca se poate face donatie sau le casez.
Va multumesc pentru pareri.
am donat licentele Windows celor care au cumparat laptopurile. Lichidatorul mi-a spus ca se poate face donatie sau le casez.
Va multumesc pentru pareri.