Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati. Am angajat o persoana in luna iulie cu norma de 4 ore, insa i-a fost calculat salariul gresit. La 4 ore ar trebui sa fie 540 lei, in schimb i s-a trecut 450 lei. Problema este ca tocmai s-a depus si declaratia 112. Ce pot face in acest caz? Devalidez stat iulie, trec salariul corect, validez si apoi fac rectificativa la 112?
Va multumesc anticipat!
suma stat mai mica decat ar trebui
-
-
Re: suma stat mai mica decat ar trebui
Multumesc.
Si in Revisal cum procedez? de exemplu trebuia cu 01.07.14 sa aiba salariul de 540 lei, insa s-a transmis cu suma de 450 lei.
Va multumesc!
Si in Revisal cum procedez? de exemplu trebuia cu 01.07.14 sa aiba salariul de 540 lei, insa s-a transmis cu suma de 450 lei.
Va multumesc!
Corectie.
-
Multumesc!
Imi cer scuze pentru insistente. Generez Revisal din Saga, si la data consemnarii ce ar trebui sa trec: 01.07.2014?
Ar trebui sa fac o nota explicativa sa o transmit la ITM? CIM a fost intocmit corect, doar operarea sa efectuat eronat.
Imi cer scuze pentru insistente. Generez Revisal din Saga, si la data consemnarii ce ar trebui sa trec: 01.07.2014?
Ar trebui sa fac o nota explicativa sa o transmit la ITM? CIM a fost intocmit corect, doar operarea sa efectuat eronat.
Da, corectie cu data de 01.07. Nu trebuie nicio nota explicativa.
-
Multumesc!
Eu zic că era corect 450 ron pentru norma de 4 ore/zi.Doar dacă i-aţi promis omului altă sumă, mai mare
decât salariul minim, atunci faceţi corecţia!

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!