Incadrare registru in pagina
Incadrare registru in pagina
Salut. Am urmatoarea problema: cand vreau sa listez jurnalele de cumparari si de vanzari, partea din dreapta a tabelului nu este vizibila, ca si cum nu poate fi prinsa in pagina ( asa apare si pe hartie). In schimb, in partea din stanga ramane loc destul. Altfel spus, jurnalele nu apar chiar pe mijloc, nu sunt centrate cum trebuie. E "mancata" partea din dreapta a tabelului. Sa fie din program sau din imprimanta ? Sincer, nu stiu cand a aparut problema, dar eu folosesc aceeasi imprimanta de 5 ani. Sunt curios daca la voi apare la fel.
Re: Incadrare registru in pagina
Intr-adevar la jurnalele de TVA ultima coloana din dreapta nu se prea vede. Sint atit de multi care se multumesc cu situatia asta de nu solicita o rectificare? Eu am sunat la suport dar tovarasa de acolo m-a trimis la plimbare sa-mi fac update la driver-ul de imprimanta. Se poate sa fie atit de incompetenta??
Nu la toate imprimantele apare aceasta problema.
De exemplu la o imprimanta veche HP apare eroare, dar la o imprimanta mai noua nu apare.
Ii interesanta situatia.
Verifica daca si la imprimare in pdf apare aceeasi problema.
De exemplu la o imprimanta veche HP apare eroare, dar la o imprimanta mai noua nu apare.
Ii interesanta situatia.
Verifica daca si la imprimare in pdf apare aceeasi problema.
Daca generezi PDF, este OK. Dar de ce trebuie sa fac treaba asta daca nu am nevoie ??? Sper sa remedieze cumva pe viitor, mai ales ca nu e ceva foarte complicat. Dar nu tine de noi. 

Totusi tin sa cred ca este o legatura cu driverele imprimantelor, dar n-am reusit sa gasesc solutia pentru imprimante vechi pe care am incercat eu, degeaba am reactualizat driverul.