Buna seara,
va rog daca imi spuneti cum sa fac ca documentele ce le trec in decont la in Saga PS sa imi apara si in Reg INC si Plati?
Ele nu sunt introduse la Intrari si nu apar in RJP.
Multumesc.
DECONT SAGA PS
Re: DECONT SAGA PS
Ce treaba are RJIP cu "intrari"?
Scuze, dar si titlul zice "incasari"/"plati", doar acelea se inregistreaza.
Faci plata decontului din casa si se va vedea in RJIP.
Scuze, dar si titlul zice "incasari"/"plati", doar acelea se inregistreaza.
Faci plata decontului din casa si se va vedea in RJIP.
Problema este urmatoarea : este bifat la preluare in RJP tipuri operatii dar:
- cand introduc documentele in decont selectez tip operatie diferit deoarece bag mai multe documente odata. Cand merg in casa si achit, achit cumulat si nu mai pit sa aleg mai multe tipuri operatii. Ar trebui sa achit fiecare bonulet din decont separat... si ma gandesc ca ar trebui sa fie si o solutie mai simpla, de aceea am apelat la utilizaorii mai vechi si cu experienta de pe forum.
multumesc
- cand introduc documentele in decont selectez tip operatie diferit deoarece bag mai multe documente odata. Cand merg in casa si achit, achit cumulat si nu mai pit sa aleg mai multe tipuri operatii. Ar trebui sa achit fiecare bonulet din decont separat... si ma gandesc ca ar trebui sa fie si o solutie mai simpla, de aceea am apelat la utilizaorii mai vechi si cu experienta de pe forum.
multumesc
O posibilitate ar fi ca meniul "decont" modifici ka tip din "decont" in "casa" si atunci iti apare fiecare document in RJIP, dar atunci plata trebuie sa-l irnegistrezi pe "008 - decontari".
Da solutie buna!! Multumesc frumos!!