retur marfa/casa de marcat
-
tudoraf841
retur marfa/casa de marcat
Buna ziua.
Am magazin haine vanzare cu amanuntul cu casa de marcat.Sant situatii cand clientul vine dupa un timp invocand ca nu stiu ce nu-i convine la produsul respectiv ,eu il primesc inapoi si-i returnez banii.Eu ma incarc din nou in gestiune cu produsul respectiv dar cum fac cu casa de marcat ca atunci cand i-am vandut produsul i-am taiat bon din casa incarcandu ma cu tva colectat si venituri.As vrea cumva sa pot storna bonul din casa de marcat pe care l-am eliberat sau alta solutie .Multumesc.
Am magazin haine vanzare cu amanuntul cu casa de marcat.Sant situatii cand clientul vine dupa un timp invocand ca nu stiu ce nu-i convine la produsul respectiv ,eu il primesc inapoi si-i returnez banii.Eu ma incarc din nou in gestiune cu produsul respectiv dar cum fac cu casa de marcat ca atunci cand i-am vandut produsul i-am taiat bon din casa incarcandu ma cu tva colectat si venituri.As vrea cumva sa pot storna bonul din casa de marcat pe care l-am eliberat sau alta solutie .Multumesc.
- fagarasa176
Re: retur marfa/casa de marcat
Nu se pot storna veniturile din casa de marcat
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
tudoraf841
Bine,bine, dar vre-o solutie sa pot rezolva situatia cred ca exista pt ca eu voi vinde din nou produsul si din nou bon casa marcat si tva colectat+venituri.
- fagarasa176
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... bon+fiscal
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... cal#p92633
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... cal#p92633
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
tudoraf841
Va multumesc.
Buna ziua, va rog sa-mi trimiteti si mie solutia pentru returul de marfa vanduta cu bon fiscal catre persoane fizice . linkurile de mai sus nu mai sunt disponibile. Multumesc !
- balazse246
Emiti o factura storno si emiti o dispozitie de plata.
Pe ce cod de factura fac factura de storno ?
Daca trebuie sa stornez vanzarea unor produse cu bon fiscal catre PF , factura o fac cu numele pers fizice ? Pentru acel client , nu raman cu sold negativ ?
Va rog sa-mi spuneti de unde selectez codul 381 pentru facturile din SPV .
Multumesc! Spor in toate !
- balazse246
Cum adica ce cod? Faci o factura storno si atat.
Factura storno o emiti persoanei careia i-ai vandut produsul si acum il returneaza. Cum sa ramani cu sold daca ii platesti contravaloarea, adica ii returnezi banii.
De ce nu ii bine cu cod 380 cu valoare minus?
Factura storno o emiti persoanei careia i-ai vandut produsul si acum il returneaza. Cum sa ramani cu sold daca ii platesti contravaloarea, adica ii returnezi banii.
De ce nu ii bine cu cod 380 cu valoare minus?