Buna ziua, trebuie sa rectific declaratia 112, deoarece in perioada 15 -30 dec 2013 toti angajatii au fost in somaj tehnic si la Agentia de Somaj nu imi apar angajatii suspendati in aceasta perioada. Fiind si ore efectiv lucrare si suspendate am modificat in sectiune A la fiecare angajat in parte orele efectiv lucrate si orele suspendate. Problema mea este la angajatii care au avut in luna respectiva si concedii medicale deoarece nu pot completa simultan sectiunea A si B, iar in sectiunea B la ore suspendate imi trece numarul de ore de concediu medical platit din CCI. Va rog ajutati-ma sa completez corect D112, pentru ca inca nu m-a lamurit nimeni.
PS: S-au platit contributiile aferente procentului de 75% din venitul brut.
somaj tehnic
Re: somaj tehnic
Bine ai venit pe forum!
Din pacate n-am avut treaba cu somaj tehnic, dar un angajat nu poate fi in somaj technic daca este in concediu medical, ca urmare acolo nu trebuie sa modifici nimic.
La restul angajatiilor cum i-ai pontat in stat de plata? nu ai utilizat optiunea de somaj technic?
Din pacate n-am avut treaba cu somaj tehnic, dar un angajat nu poate fi in somaj technic daca este in concediu medical, ca urmare acolo nu trebuie sa modifici nimic.
La restul angajatiilor cum i-ai pontat in stat de plata? nu ai utilizat optiunea de somaj technic?