Modificare pret vanzare

vasilec857

Modificare pret vanzare

#1 Mesaj de vasilec857 »

Buna ziua!

Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care de azi patronul vrea sa maresc pretul de vanzare la un produs?

Pot pur si simplu sa modific pretul in meniul Articole-> Pret vanzare sau trebuie si un act intocmit??

Multumesc!

herganiec

Re: Modificare pret vanzare

#2 Mesaj de herganiec »

mergeti la alte operatii cu stocuri --> PV modificare de pret. completati si apoi listati PV.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

mergeti la alte operatii cu stocuri --> schimbare pret vanzare marfuri. completati si apoi listati PV.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

vasilec857

#4 Mesaj de vasilec857 »

Pai este gestiune cantitativ valorica dar este en-gros, NU cu amanuntul. Nu am bifat in meniul Fisiere -> Gestiuni la ,,pret de vanzare".
In acest caz cum fac?

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

receptia cum o faceti ? doar la pret de achizitie?

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Pentru VasileC857
Daca evidenta nu este la pret de vanzare atunci doar modifici manual in meniul "articole".

Scrie răspuns