Buna ziua,ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema legata de D112 u urmatoarea eroare?
''EROARE - Ore suspendate in luna + Ore lucrate efectiv in luna > Numar zile lucratoare in luna * Ore norma zilnica contract (S19)!''
Imi da aceasta eroare deoarece nr de ore lucrate nu e egal cu cel care ar trebui deoarece a avut concediu fara plata.
eroare D112
Re: eroare D112
Multumesc,am citit numai ca situatia mea e urmatoare 160 ore lucratoare in luna decembrie,salariatul are 128 ore lucrate, 8 ore de concediu de odihna si 24 ore concediu fara plata si in D112 imi duce 160 ore lucrate efectiv si 24 ore suspendate in total 184 de aici eroarea.Sa modific, in loc de 160 sa trec 136 si sa dau verificare salariat direct in D112? ar fi corect?
Înseamnă că ați modificat numărul de ore lucrate direct în stat și nu ați operat corect datele.
CO și CFP se introduc în ecranul de concedii. Se actualizează timpul. În mod normal salariatul are 160 ore - 8 CO - 24 CFP = 136 de ore plătibile.
Dacă din cele 136 ore a lucrat 128 ore și diferența nu este dată de absențe ci sunt ore libere acordate acestea se plătesc. Modificarea orelor în stat se face prin justificarea celor ce nu se plătesc și înscrise ca absențe sau concedii
CO și CFP se introduc în ecranul de concedii. Se actualizează timpul. În mod normal salariatul are 160 ore - 8 CO - 24 CFP = 136 de ore plătibile.
Dacă din cele 136 ore a lucrat 128 ore și diferența nu este dată de absențe ci sunt ore libere acordate acestea se plătesc. Modificarea orelor în stat se face prin justificarea celor ce nu se plătesc și înscrise ca absențe sau concedii
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc,am facut actualizari si acum este bine