Buna ziua!
Este prima luna cand utilizez programul cu licenta Saga C, fara sectiunea de stocuri. Pana acum am lucrat cu programul Saga C descarcat gratuit unde aveam si stocurile incluse. Firma are cod caen 4941, transporturi de marfuri si m-ar interesa daca schimbarile dintre varianta SAga fara stocuri si cea cu stocuri ma afecteaza intr-un fel. Am vazut ca in programul cu licenta imi lipsesc articolele, tipul articolelor, bonuri de consum, obiecte de inventar, dare in folosinta Ob.inventar. Pot sa introduc notele contabile aferente acestor operatii prin ¨articole contabile¨. La intrari si iesiri nu cred ca ma afecteza in vreun fel, deoarece m-am gandit ca va trebui sa tin cont de piese schimb, comustibil, etc. sa le fac N.C. si sa le trec manual pe cheltuieli. Este corect? Va rog sa ma ajutati, acum sunt la inceput de drum si nu vreau sa plec gresit din start.
Va multumesc anticipat!
SAga C fara Stocuri
Re: SAga C fara Stocuri
poti face note in articole contabile. Nu e nici o problema.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Re: SAga C fara Stocuri
In regula, multumesc f.mult pt. lamurire.