Buna seara...ziua...
Cine face si desface toata ziua are ce face...Cam asta fac eu de o saptamana.Deci concret am revenit asupra unui bon de consum din august,devalidand toate bonurile aferente lunilor dec.,noiembrie,oct.,sept. si ..operand modificarea pe bon -am devalidat si revalidat si NIR -ul aferent,pt. a putea scadea cu pretul corect -am bifa la descarcare manuala- .Totul bine si frumos...cand ii dau inchidere luna imi face programul reglare descarcare cu data din decembrie -si-mi modifica pretul ..si nu inteleg ..de ce?
S-a mai lovit cineva de acest aspect?...idei...??!!
Reglare Bc august
Re: Reglare Bc august
N-ar fi fost mai usor sa utilizezi butonul "raspunde" in loc de "topic nou", daca tot despre postarea din 24.02.2015 discutam (http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?f=8&t=30052)?
Ai devalidat si inchiderile din lunile respective?
Eu iti sugerez sa faci salvari de baza de date inainte de a face cele postate.
Ai devalidat si inchiderile din lunile respective?
Eu iti sugerez sa faci salvari de baza de date inainte de a face cele postate.

Scuze balazse..am fost... sau sunt asa de prinsa ca am si uitat de postarea aceea.
Da normal ca am devalidat si inchiderile lunilor pt.ca altfel ,zic eu, nu puteam devalida bonurile...
Da normal ca am devalidat si inchiderile lunilor pt.ca altfel ,zic eu, nu puteam devalida bonurile...
Incearca sa trimiti baza de date echipei Saga, poate reusesc ei sa te lamureasca de modul de descarcare pentru cazul tau.