Buna!
Am factura de leasing cu rata leasing, dobanda, asigurare.Autoturismul este utilizat de administrator.Am dedus doar 50%combustibil pentru ca-l foloseste si pt el.
Prima intrebare ar fi, daca deduc 50% tva si cheltuieli atunci nu trebuie sa completez foaie de parcurs?baza legala?
A doua intrebare, tot ceea ce tine de cheltuielile masinii, impozite locale, asigurare, rovinieta, reparatii deduc tva doar 50%, si la impozit profit la fel 50%? Si cum este cu rata leasing, dobanda, penalitati?Tot 50% deduc?
Multumesc.
deductibilitate rata leasing
Re: deductibilitate rata leasing
50% din tot.
Baza legală e Codul Fiscal.
Multumesc!
In Codul fiscal scrie ca nu trebuie completat foaie de parcurs daca se deduce 50% si nu este utilizate exclusiv pt firma?
In Codul fiscal scrie ca nu trebuie completat foaie de parcurs daca se deduce 50% si nu este utilizate exclusiv pt firma?
septimiuv scrie:50% din tot.
Și eu ce-am zis?
Ok.Doar ca nu am gasit unde scrie acest lucru, ca nu trebuie completat foaie de parcurs la masinile la care se deduc 50%.Daca ma ajuti cu un articol, 

100euro și îți zic.
CE DRAGUT ESTI. 

Ce de majuscule folosiți.... Credeți că nu se înțeleg mesajele scrise cu caractere normale? Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule pentru că sunt și greu de citit și sunt considerate și nepoliticoase.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Imi cer scuze!Nu am fost atenta.