plati catre stat

braicui

plati catre stat

#1 Mesaj de braicui »

buna ziua
am doua puntecte de lucru pe o societate. aceste puncte de lucru sunt administrate de administratori diferiti. cum as putea sa tin evidenta la platile catre stat separat pe cele doua puncte de lucru? nu calculeaza programul seprat si apoi sa fac declaratia finala pentru societate?

paturcai

Re: plati catre stat

#2 Mesaj de paturcai »

Numai impozitul pe salarii se plateste separat.
Trebuie sa bifati la Administrare---->tabul/eticheta (de jos)----->Setari diverse: aici bifati: Aceasta societate are filiale/puncte de lucru.
Mergeti apoi la FISIERE--->Puncte de lucru si deinitile (ca pe gestiuni)
In SALARIATI veti alege pentru fiecare: PUNCTUL DE LUCRU.
Cand se genereaza D112, mergeti si verificati daca v-a pus punctul de lucru, daca nu l-a pus (se mai intampla) puneti-l dvs.
Succes!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

pinteae

Re: plati catre stat

#3 Mesaj de pinteae »

Daca punctele de lucru sunt cu un numar mai mare de 5 salariati, atunci in prima faza procedezi asa cum a descris PaturcaI. Daca doresti sa urmaresti pe fiecare administrator obligatiile salariale, atunci solutia ar fi sa deschizi centre de profit/grupe, pentru fiecare administrator si sa asociezi fiecare salariat centrului de profit/grupei, careia ii apartine. Asa vei putea obtine state de salarii distinc pe fiecare administrator si implicit viramentele aferente.

Scrie răspuns