Buna ziua!
Am schimbat sediul social al firmei in acelasi sector. Am fost la ANAF cu formularul 050 si nu mi l-a primit, a zis ca a transmis ONRC-ul informatiile. Intradevar am intrat pe site-ul ANAF-ului si apare noul sediu social. A zis ca nu mai trebuie alt RUC.
E ceva nou, nu se mai depune formularul 050? Mi-e teama sa nu ma trezesc cu vreo amenda pentru nedepunere formular 050???
Multumesc!
Schimbare sediu social la ANAF
Re: Schimbare sediu social la ANAF
Ati fost la ei si - chiar verbal - v-au asigurat ca totul este in regula.
Chiar este in regula.
Daca v-ati fi schimbat sediul in alt sector/judet era o problema (nu foarte mare) privind 050. Era problema pentru ca ar fi trebuit sa achizitionati un nou Registru Unic de Control.
Chiar este in regula.
Daca v-ati fi schimbat sediul in alt sector/judet era o problema (nu foarte mare) privind 050. Era problema pentru ca ar fi trebuit sa achizitionati un nou Registru Unic de Control.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
-
andreis491
Re: Schimbare sediu social la ANAF
Am avut si eu cazuri similare la S4 si S3. La ambele mi-au primit 050.
La S3 am depus dupa vreo 7 luni (pt ca am uitat). Intr-adevar, pe mfinante aparea adresa noua, insa pe notificarile de stingere a creantelor aparea sediul vechi.
Tocmai din cauza asta mi-am adus aminte ca trebuie sa depun 050.
La S3 am depus dupa vreo 7 luni (pt ca am uitat). Intr-adevar, pe mfinante aparea adresa noua, insa pe notificarile de stingere a creantelor aparea sediul vechi.
Tocmai din cauza asta mi-am adus aminte ca trebuie sa depun 050.