sold final cu minus la furnizor dupa plata

stefi

sold final cu minus la furnizor dupa plata

#1 Mesaj de stefi »

Buna ziua!
In aprilie am efectuat o plata a unei facturi inregistrate la intrari valuta in luna martie in valoare de 240E si 1065lei.La sfarsitul lui martie reevalueaza soldul la 1058. In aprilie imi preia acest sold din urma reevaluarii, factura o platesc cu 240E din jurnal banca valuta (imi arata ca s-a platit 1065lei) si raman cu sold de -6.79 lei la fisa cont si situatie generala furnizori si balanta. Cand intru la facturile furnizorului respectiv acolo am 0 la neachitat final si 0 la neachitat la zi, la fel si la euro tot 0. Am facut plata si direct de la intrari valuta si prin jurnal banca valuta si la fel. Imi puteti spune de ce se intampla asta?
Am facut o devalidare luna martie ieri ca sa ajung la ianuarie, dar a mers totul in regula.

Multumesc!

stefi

Re: sold final cu minus la furnizor dupa plata

#2 Mesaj de stefi »

De asemenea cand fac plata prin intrari imi arata cursul din ziua platii si am diferente curs valutar de 8.4lei si cand fac plata prin banca am diferente curs valutar de 9,6lei. Cum vine asta? data efectuarii platii ramane aceeasi!

stefi

Re: sold final cu minus la furnizor dupa plata

#3 Mesaj de stefi »

Se pare ca nu tine cont de reevaluarea de la sf.lunii martie desi m-am uitat si este validata reevaluarea, in fisa de cont la martie apare reevaluarea facuta si luna martie inchisa complet. Ca sa termin odata singura metoda care am gasit-o a fost sa modific prin articole contabile. Deja am modificat inainte de o suta de ori si tot degeaba. Prelua soldul furnizorului fara sa tina cont de reevaluarea facuta. Am dat salvari, verificari, am descarcat actualizarea din nou din 15.04. (am mai descarcat-o o data si ieri).

Scrie răspuns