Am un srl, care nu este obligat sa depuna bilant la 30.06.2015. Este in avantajul clientului pentru bamca o abrobare importanta de credit. Pot sa depun bilantul? Se poat eintampla ceva rau pt. srl?
Va multumesc.
BUNA ! Inca nu au aparut normele pt Bilant 06 2015? Imbunatatirea la program SAGA cu declaratiile este doar pentru verificare ? O veriga intermediara? Noroc ca nu se taxeaza ca si intermediarii de la gaz electrica, Politia comunitara etc,,..e usor a taxa. Ma descarc ici-sa ca sunt in fata cu o factura de gaz(SEA!!!) in acest sens.multumesc
Pentru LupouM789
Cand o sa apara fisierul pdf si aici atunci in cel mai scurt timp o sa fie actualizat si programul (ca de fiecare data), pana atunci ai rabdare.
Ce treaba are actualizare programului cu taxare?
Deocamdata banuiesc ca nu trebuie sa depuna, ma refeream in cazul in care nu sunt obligat, si as dori sa depun bilantul sa ajut Srl, sa isi poata mari limita de credit pe care o are. Sa nu am eu de suferit, daca l-as depune.
Va multumesc.
Pt Balatze! Departe de SAGA cu taxare . Colateral a venit asta . Aveam o factura in fata cu o taxa de la o noua firma cu curent!! Noroc ca nu sunt cabine telefonice, cu tehnica de acum, daca treci pe linga ele ai ceva impulsuri...la parcari sunt mai multi taxatori ca florarese pe trotuar. M-am mai descarcat daca se poate spune si asa sau nu !???e voie aici? o zi buna!