Modificare normade lucru in saga

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bedregeanuo

Modificare normade lucru in saga

#1 Mesaj de bedregeanuo »

Buna ziua!

Trebuie sa modific norma de lucru si salariul pentru 2 angajati. Modificarea de salariu stiu unde sa o operez in saga si mi-a generat si actul aditional pentru marirea salariului, dar modificarea normei de lucru unde ar trebui sa o operez, in panoul de salariati? iar actul aditional sa il intocmesc eu, fara a fi generat.
PRECIZEZ modificarea orelor lucrate de la 2 ore la 4 ore.

cernatv

Re: Modificare normade lucru in saga

#2 Mesaj de cernatv »

In tabela "Salariati", coloana "Norma pe zi".
Sper ca nu vrei sa faci asta in cursul lunii.

bedregeanuo

#3 Mesaj de bedregeanuo »

Nu vreau sa fac in cursul lunii, in ceea ce priveste actul aditional, il intocmesc eu, saga nu stiu daca genereaza. Multumesc

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Programul genereaza actul aditional daca completezi "registrul de evidenta al salariatilor" si il vei putea genere la "istoric salariat" -> butonul "act aditional/decizie incetare".

stefi

#5 Mesaj de stefi »

Am facut o proba, dar in actul aditional nu apare schimbata si norma de lucru, doar salariul...

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Depinde ce s-a modificat pe randul in cauza. La istoric salariat apare pe acelasi rand ambele modificari?

stefi

#7 Mesaj de stefi »

Nu, la istoric salariat am dat adaugare si am introdus cu data de 01.02.16 salariul modificat, insa nu gasesc vreo coloana unde sa pun si norma de lucru, care s-a modificat de la 2 ore la o ora/zi..
Ambele modificari insa le-am operat in registru de evidenta a salariatiilor, pozitionandu-ma pe salariatul in cauza si operand norma modificata si salariul.

stefi

#8 Mesaj de stefi »

Data consemnarii am pus in Reg.de evid.a salariatiilor data de 01.02.16, data cu care s-a declarat in REGES aceasta schimbare

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Nu la istoric introduce modificarile, ci in fereastra "principala" unde daca completezi "data consemnarii" atunci va recunoaste modificarea.

stefi

#10 Mesaj de stefi »

stefi scrie:Data consemnarii am pus in Reg.de evid.a salariatiilor data de 01.02.16, data cu care s-a declarat in REGES aceasta schimbare
Asa am facut, in fereastra principala, la regsirtul evidenta salariati, am pus data consemnarii 01.02.2016 si am operat ambele modificari, atat norma cat si salariul si in listare act aditional imi reiese ca si schimbare doar salariul, nu si norma. Nu stiu altceva ce as mai putea face, sper ca eu am inteles bine...

stefi

#11 Mesaj de stefi »

Buna ziua!
Se pare ca am procedat corect cu modificarea normei si a salariului, insa de la Saga mi-au raspuns ca:
" Este corect cum ati efectuat modificarea normei si a duratei de lucru in programul SAGA. In actul aditional se preia automat doar salariul din Istoricul salariatului. PDF-ul actului aditional este editabil daca mai doriti sa adaugati sau completati alte informatii le puteti introduce manual."
Multumesc!

balazse

#12 Mesaj de balazse »

Inseamna ca ar trebui in viitorul apropriat modificat meniul "istoric salariat" sa se poate genera corect actul aditional. :mrgreen:

Scrie răspuns