bilant in lb engleza

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
botorogad

bilant in lb engleza

#1 Mesaj de botorogad »

ma poate ajuta cineva cu un model de bilant in engleza sau ceva similar ...un client vrea sa-si deschida o firma in America si i-a cerut bilanturile la dec ...iunie sa vada ce fel de activitate a desfasurat pana acum

va multumesc

ferenta

Re: bilant in lb engleza

#2 Mesaj de ferenta »

Contra-cost, evident, există pe piaţa românească n`şpe firme sau pfa-uri, autorizate în traduceri de documente!
Sau le trimiteţi aşa, în limba română şi le vor traduce cu firme de-ale lor, dacă vor să înţeleagă vreo iotă! :P

last edit:
Între timp mi-am amintit că am văzut pe pagina ANAF-ului, sus în partea dreaptă, că au traducere în limba engleză.Dar când am accesat...surpriză la "descărcare declaraţii"! - There is no english content available! :) În rest am tot văzut traduceri, inclusiv micuţele noastre coduri, Codul Fiscal şi Codul de procedură fiscală!
https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/ ... zRKU0UvZW4!/
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

septimiuv

#3 Mesaj de septimiuv »

Chiar dacă traduci oricum nu ar înțelege.
Ei au altă formă a bilanțului.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

botorogad scrie:un client vrea sa-si deschida o firma in America si i-a cerut bilanturile la dec ...iunie sa vada ce fel de activitate a desfasurat pana acum
Vrea să-și deschidă o firmă în US și i se cere bilanțul unei firme din RO? Vrea ca firma din RO să fie acționarul firmei din US sau persoana fizică? Dacă e prima situație are sens, altfel e cam lipsit de sens.
Faceți export în Excel a bilanțului și traduceți manual din română în engleză. Un model simplificat pe structura din RO, dar tradus în engleză e acesta Imagine
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns