stat de plata
-
stat de plata
as dori ca in statul de plata sa nu imi mai calculeze zilele de munca in raport cu orele lucrate. Adica daca am norma pe zi de 8 ore dar salariatul sta doar 3 ore intr-o zi iar in alta sta 9 ore el imi afiseaza in statul de plata ca are doar o zi de munca
Re: stat de plata
completati corect orele lucrate si programul calculeaza asa cum e corect. Daca un angajat a lucrat doar 3 ore intr-o zi si l-ati pontat 3 ore pt atat se plateste , daca l-ati invoit restul de 5 ore, il pontati normal 8 ore. si se plateste pt 8 ore.
Care e neajunsul.?
Care e neajunsul.?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
asta stiu dar problema este ca el imi taie zilele din statul de plata. In loc sa imi lase nr de zile el imi aduna orele imi imparte la programul de lucru si in stat imi afiseaza zilele lucrate conform program lucru si nu e bine. Daca in 3 zile el licreaza 22 de ore la un program de lucru stabilit de 8 ore el imi da ca a lucrat 2 zile nu 3, cu toate ca intr-o zi a lucrat 8 in alta 5 si in alta 7.
La salariu sau la sume nu umbla. Problema e ca nu imi afiseaza corect zilele in care a lucrat angajatul
La salariu sau la sume nu umbla. Problema e ca nu imi afiseaza corect zilele in care a lucrat angajatul
am facut un test
de la 180..184 ore lucrate in stat afiseaza 23 zile lucrate
de la 172..179 ore lucrate in stat afiseaza 22 zile lucrate
de la 163..171 ore lucrate in stat afiseaza 21 zile lucrate
iar sub 162 .. 20 zile lucrate.
Nu stiu ce sa zic, scrie la Saga si spune cazul tau.
de la 180..184 ore lucrate in stat afiseaza 23 zile lucrate
de la 172..179 ore lucrate in stat afiseaza 22 zile lucrate
de la 163..171 ore lucrate in stat afiseaza 21 zile lucrate
iar sub 162 .. 20 zile lucrate.
Nu stiu ce sa zic, scrie la Saga si spune cazul tau.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
În statul de salarii apar zilele pentru care se plătește salariul. Dacă e salariu de încadrare lunar, nu contează că într-o zi a lucrat 3 ore și în una 12. Salariul e același și numărul de zile pentru care se plătește este egal cu cel al zilelor lucrătoare. Dacă e plata la oră e altceva, dar acolo se trec numărul de ore lucrate și nu contează zilele lucrate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
am vazut ca la introducerea salariatilor sunt 2 rubrici ore/zi si ore pe luna. Ca sa pot introduce orele pe luna trebuie sa schimb orele pe zi. Automat imi trece angajatul la program fractionat. Nu il mai lasa la 8 ore si il trece la contract cu timp partial si cu toate astea pe stat imi face aceeasi treaba. Imi calculeaza zilele de lucru in functie de orele lucrate.
Am vazut ca pentru a-mi afisa zilele lucrate fara a mai tine cont de numarul de ore conform cu norma/zi trebuie sa modific norma/zi cu 0 in rubrica de la statul de plata si nu cred ca este corect
Am vazut ca pentru a-mi afisa zilele lucrate fara a mai tine cont de numarul de ore conform cu norma/zi trebuie sa modific norma/zi cu 0 in rubrica de la statul de plata si nu cred ca este corect
Cum e contractul de muncă? E cu încadrare pe salariu lunar sau salariu orar? Cu normă întreagă sau parțială?
Ore/zi sau ore/lună depind de contractul de muncă. Dacă potrivit contractului de muncă salariatul este angajat cu o normă zilnică de muncă de la 1 la 8 ore pe zi, atunci se introduc cu ore/zi. Dacă salariatul e angajat pentru timp parțial, cu un anumit număr de ore pe lună, repartizate inegal atunci se operează cu ore/lună.
Dacă am un salariat angajat cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată și cu 8 ore/zi normă de muncă, nu contează că într-o zi lucrează 12 ore sau 3 ore. Salariul este plătit pe lună, nu pe oră. Așa că în stat apar orele lunare pentru care se face plata.
Dacă am contract de muncă cu 8 ore pe zi, dar cu salariu orar nu lunar, atunci contează orele lucrate pentru calculul salariului și nu zilele lucrate. Acelea au importanță din alt punct de vedere.
Ore/zi sau ore/lună depind de contractul de muncă. Dacă potrivit contractului de muncă salariatul este angajat cu o normă zilnică de muncă de la 1 la 8 ore pe zi, atunci se introduc cu ore/zi. Dacă salariatul e angajat pentru timp parțial, cu un anumit număr de ore pe lună, repartizate inegal atunci se operează cu ore/lună.
Dacă am un salariat angajat cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată și cu 8 ore/zi normă de muncă, nu contează că într-o zi lucrează 12 ore sau 3 ore. Salariul este plătit pe lună, nu pe oră. Așa că în stat apar orele lunare pentru care se face plata.
Dacă am contract de muncă cu 8 ore pe zi, dar cu salariu orar nu lunar, atunci contează orele lucrate pentru calculul salariului și nu zilele lucrate. Acelea au importanță din alt punct de vedere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Pentru un salariat cu contract de munca cu norma 8 pe zi si salariu lunar (nu orar) de 1250 lei, care a fost de acord sa lucreze in zi de sarbatoare nationala (24.01.2017) si caruia i s-a acordat o zi libera in luna urmatoare (in 3.02.2017)cand are salariul lunar 1450 lei
este corect urmatorul stat de plata ?
- Pe ianuarie are in pontaj si pe stat 168 de ore si salariul 1250 lei si pe februarie are pe pontaj si pe stat 152 ore lucrate si o zi libera platit cu 1450 lei.
Daca este corect asa cum sa rezolv in statul de plata aceasta diferenta de ore? Cand am introdus salariatul l-am configurat cu norma pe zi de 8 ore. (sa modific in aceasta luna si sa trec ore pe luna? nu voi avea alte probleme?)
daca nu este corect atunci cum ar trebui ?
este corect urmatorul stat de plata ?
- Pe ianuarie are in pontaj si pe stat 168 de ore si salariul 1250 lei si pe februarie are pe pontaj si pe stat 152 ore lucrate si o zi libera platit cu 1450 lei.
Daca este corect asa cum sa rezolv in statul de plata aceasta diferenta de ore? Cand am introdus salariatul l-am configurat cu norma pe zi de 8 ore. (sa modific in aceasta luna si sa trec ore pe luna? nu voi avea alte probleme?)
daca nu este corect atunci cum ar trebui ?
pt ziua libera libera il pontati prezent in februarie.
orele in luna nu se modifica.
orele in luna nu se modifica.