descarcare gestiune

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
nicolaes618

descarcare gestiune

#1 Mesaj de nicolaes618 »

Buna ziua ,
Am programul Saga C fara cel de gestiune si la inchiderea lunii 04.2016 , descarcare marfuri vandute (global –valoric ) am urmatorul mesaj de atentionare “Desi s-a ales sistemul cu evidenta global valorica pe gestiuni distincte , nu s-a introdus nici o gestiune ! “ Operatiunea de descare gestiune e abandonata .
Am inregistrari in contul 371,378 fara analitice pentru ca nu am gestiuni distincte si pana la inchiderea din luna 04.2016 nu a fost nici o problema , programul a facut descarcarea 607=371; 378=371.
Stie cineva ce e de facut in aceasta situatie?
Multumesc .

herganiec

Re: descarcare gestiune

#2 Mesaj de herganiec »

Era mai bine sa faceti analitic pt singura gestiune GV care o aveti.
la fisiere Gestiuni. veti crea 371.01 378.01... etc si veti pune proc de TVA 20%
Daca aveti si cu TVA 9% mai faceti alte analitice cu 371.02....

apoi trebuie modificate in intrari si iesiri conturile din sintetic in analitic. atunci se va face s iinchiderea ok pe tipuri de TVA.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

cotanc

#3 Mesaj de cotanc »

Ajutor configurare la descarcare gestiune
Buna ziua
am o singura gestiune,global valorica dar am vanzari si cu tva de 20 si de 9%
cum trebuie sa fac configurarile ca sa mi se descarce corect
am analitice la 371,378,4428 ,607 si 707 dar nu imi descarca corect,adaosul e mai mare decat marfa in sold
multumesc

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

aveti raspunsul mai sus.
Mu conteaza ca aveti un singur magazin. Daca are 2 cote de TVA trebuie create 2 gestiuni Magazin 1 20%, Magazin 2 9% si asa se si fac intrarile si iesirile.
atunci se face descarcarea cum trebuie.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

Scrie răspuns