plata zilieri
-
plata zilieri
Buna ziua , va rog sa imi spuneti cum contablizez plata zilierilor. Multumesc!
Re: plata zilieri
Le inregistrezi prin meniul "salariati".
Daca plata se face pentru fiecare zi, iti sugerez sa inregistrezi pentru fiecare zi cate un contract nou (pentru a nu avea probleme din cauza rotunjirilor la impozit), iar daca plata se face pe perioada atunci un singur contract.
Daca plata se face pentru fiecare zi, iti sugerez sa inregistrezi pentru fiecare zi cate un contract nou (pentru a nu avea probleme din cauza rotunjirilor la impozit), iar daca plata se face pe perioada atunci un singur contract.
-
Revin din nou cu aceeasi speta , nu va supatati dar eu nu fac nici un contract ,completez registru de evidenta a zilierilor cu datele zilierului si anexez la registru de casa zilnic copie dupa registru zilierilor . Va mai rog sa mi spuneti cum fac inregistrarea corecta in registru de casa .Eu inregistrez asa ;621=5311. Multumesc anticipat !
Ai intrat macar in meniul "salariati"?
Daca nu iti place ca trebuie sa il inregistrezi in meniul specificat, chiar te rog sa trimiti sugestie echipei Saga, eu l-am facut de mai multe ori, dar fara rezultat.
Plata il faci din registrul de casa, pe baza dispozitiei de plata (prin contul setat la "cheltuieli colaboratori" din "configurare salarii").
Daca nu iti place ca trebuie sa il inregistrezi in meniul specificat, chiar te rog sa trimiti sugestie echipei Saga, eu l-am facut de mai multe ori, dar fara rezultat.
Plata il faci din registrul de casa, pe baza dispozitiei de plata (prin contul setat la "cheltuieli colaboratori" din "configurare salarii").