hartie ambalaj gestiune cantitativ valorica

marcui656

hartie ambalaj gestiune cantitativ valorica

#1 Mesaj de marcui656 »

Cum sa fac sa scad hartia de ambalaj din stoc? Ambalam mezelurile in hartie de ambalaj, hartia este subtire abia daca o simte cantarul,cum o scad din stoc? Vine facturata la kg, pe materiale consumbile nu am cum sa o introduc pentru ca intr-o foarte mica masura intra in procesul de vanzare...clientul plateste pentru ea..Ce solutii ar fi?

balazse

Re: hartie ambalaj gestiune cantitativ valorica

#2 Mesaj de balazse »

Faci un bon de consum in fiecare saptamana/luna.
Daca face parte din produs finit, atunci in retetar il introduci ca si consumabil, dar avand in vedere cantitatea mica folosita retetarul nu se face pentru 1 bucata, ci la 100/1000 de bucati de produse finite prin completarea casutei "cantitate de raportare a descarcarii de gestiune".

marcui656

#3 Mesaj de marcui656 »

Eu doar vand mezeluri , nu le si produc. :? alta solutie nu exista ? nu pot sa estimez cate bucati de produs finit vor iesi.. un client vrea 10 felii , altul 20 , altul 3..

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Eu aș trece direct pe costuri hârtia respectivă, la momentul cumpărării. Cât stoc să ai la finele trimestrului din acea hârtie? Să fim serioși. Nu e un cost semnificativ.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

marcui656

#5 Mesaj de marcui656 »

Asa am sa fac , o introduc direct pe costuri. Solutia era chiar in fata mea , dar nu ma gandisem ..le invat pe fete sa aduca la zero cantarul ori de cate ori pun hartia pe cantar, astfel nu ne poate reprosa nimeni ca am vandut hartia.. ,iar hartia o introduc direct pe costuri asa cum m-ati sfatuit.

Va multumesc pentru raspunsuri! :)

Scrie răspuns