Norme metodologice de intocmire bilant la 31.12.2016
-
Norme metodologice de intocmire bilant la 31.12.2016
Buna ziua. Stiti cumva daca Ordinul nr. 191/2017 pentru aprobarea Normelor metodologice privind întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare ale instituţiilor publice la 31 decembrie 2016 se aplica si SRL-urilor sau ONG-urilor?
Re: Norme metodologice de intocmire bilant la 31.12.2016
În opinia dvs un SRL sau un ONG sunt instituții publice?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Nu, nu sunt! Dar as fi vrut sa stiu in baza carui ordin sau norme metodologice de intocmire a situatiilor financiare s-a actualizat bilantul din SAGA
- fagarasa176
Pe baza formularului pus la dispozitie de ANAFrednice731 scrie: in baza carui ordin sau norme metodologice de intocmire a situatiilor financiare s-a actualizat bilantul din SAGA
E satisfacator raspunsul?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Nu este satisfacator raspunsul ”fagarasa176”. Cadrul legal referitor la încheierea exerciţiului financiar al anului 2016 este OMFP nr. 166/2017 privind principalele aspecte legate de întocmirea și depunerea situațiilor financiare anuale și a raportărilor contabile anuale ale operatorilor economici la unitățile teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice, precum și pentru modificarea și completarea unor reglementări contabile, persoanele juridice fără scop patrimonial întocmesc situații financiare anuale la 31 decembrie având în vedere, pe lângă reglementările aplicabile acestora, și prevederile generale cuprinse la pct. I.1.3. din Anexa nr. 1, precum și prevederile cuprinse în Anexa nr. 5 la ordin!
Este atat de usor sa spui ”Pe baza formularului pus la dispozitie de ANAF”!
Mai bine nu raspunzi...
Este atat de usor sa spui ”Pe baza formularului pus la dispozitie de ANAF”!
Mai bine nu raspunzi...
- fagarasa176
Asa este...recunosc....imi era cam lene la momentul respectivrednice731 scrie:Este atat de usor sa spui .........
Vad ca si la d-vs e atat de usor sa dai copy/paste
Credti ca daca a'ti inşirat toata denumirea OMFP 166/2017 inseamna ca si stiti ce cuprinde acesta?
Plus ca in program bilantul a fost actualizat dupa cum am specificat, nu SAGA actualizeaza formularele pe baza OMFP si a normelor metodologice ci ANAF face acest lucru
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!