Buna ziua,
Am un stoc de produse dintr-e care unele sunt dublate si ma incurca la facturare ... ce pot face sa reglez stocul si sa scap/sterg produsele dublate, sa nu ma mai lovesc de ele?
Va multumesc.
Produse din stoc dublate
Re: Produse din stoc dublate
Bine ai venit pe forum!
Ai doua posibilitati:
- mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "modificare coduri" -> cod articol.
- prin meniul "transferuri" faci transfer de pe un cod pe celalalt, dupa care blochezi (meniul "articole") articolul care nu mai doresti sa il folosesti.
Pe viitor atentie mai mare sa nu creezi gresit articolele in plus.
Ai doua posibilitati:
- mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "modificare coduri" -> cod articol.
- prin meniul "transferuri" faci transfer de pe un cod pe celalalt, dupa care blochezi (meniul "articole") articolul care nu mai doresti sa il folosesti.
Pe viitor atentie mai mare sa nu creezi gresit articolele in plus.
multumesc pt ajutor
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva sa inteleg de ce la un produs din stoc imi apare ca am pret mediu pe ultimul an de 16 lei (ex) desi eu am cumparat acel produs cu 9.5 lei la inceputul anului si pretul a tot crescut pana la 13 lei pana la sfarsitul anului. Trebuie sa bifez ceva cand fac facturile?
Ma poate ajuta cineva sa inteleg de ce la un produs din stoc imi apare ca am pret mediu pe ultimul an de 16 lei (ex) desi eu am cumparat acel produs cu 9.5 lei la inceputul anului si pretul a tot crescut pana la 13 lei pana la sfarsitul anului. Trebuie sa bifez ceva cand fac facturile?
La situatia stocuri, daca alegi o perioada, coloana "pret mediul" nu reprezinta pretul mediu din perioada respectiva, ci pretul mediu ce ai acum in stoc.