Buna!
Ce se intampla,in cazul in care pe casa de marcat de bate in ziua de miercuri(spre ex.),o valoare de 10000 lei in loc de 1000 lei,si se scoate bonul fiscal.
Cum se poate rezolva aceasta situatie,sa apara in declaratie ca a fost o eroare?!
Multumesc!
A4200
Re: A4200
Nu se poate!
Se poate face corecție în contabilitate așa cum prevedeau normele de aplicare a OUG 28/1999, dar în ceea ce se raportează va fi doar valoarea eronată.
Se poate face corecție în contabilitate așa cum prevedeau normele de aplicare a OUG 28/1999, dar în ceea ce se raportează va fi doar valoarea eronată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
in program da,introducem corect suma de pe z,avand in vedere ca vom avea langa el si un pv pentru greseala respectiva. Dar in casa de marcat se poate face ceva? sau in declaratia respectiva? Inca nu am depus nicio declaratie,insa urmeaza in anul ce sta in fata sa depun si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez... 
Multumesc!
Multumesc!
Deja ti-a raspuns TomaC ca nu se poate face nimic in casa de marcat si nici in declaratie, deorece in declaratie trebuie sa apara datele din casa de marcat.
Daca va exista un control o sa ai ca baza acel proces-verbal.
Daca va exista un control o sa ai ca baza acel proces-verbal.