Diferente intre balanta si situatie clienti neincasati

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
dobrei328

Diferente intre balanta si situatie clienti neincasati

#1 Mesaj de dobrei328 »

Buna ziua!
Va rog daca puteti sa ma ajutati:
Am avut un client UE de la care am incasat un avans in valuta pe baza de factura in septembrie.
In decembrie i-am dat clientului marfa si am stornat avansul respectiv clientul platindu-mi doar diferenta. Daca ma uit la toate intrarile si platile in eur la clientul respectiv im apare corect 0. Daca ma uit total clienti la decembrie imi apare o diferenta in lei fata de balanta care este de la clientul respectiv. Mentionez ca am facut reevaluarea la sfarsitul fiecarei luni.
Cum as putea sa fac sa-mi apara situatia egala balanta cu situatia clientilor de incasat?
Multumesc!

paturcai

Re: Diferente intre balanta si situatie clienti neincasati

#2 Mesaj de paturcai »

Diferenta va apare in LEI
Mergeti in aticole contabile si manual adaugati in LEI suma care este in plus sau minus folosindu-va de contul de diferentele de curs (7651) 4111 = 7651 (fie cu plus fie cu minus)
REPET: numai in LEI

In mod normal, daca ati fi efectuat evaluarea lunara nu ati mai fi avut astfel de probleme (desi sunt cazuri cand raman mici diferente, dar numai in LEI)
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

Scrie răspuns