erori SAF-T

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bardasa29

erori SAF-T

#1 Mesaj de bardasa29 »

Buna ziua,

Am incercat sa generez fisierul SAF-T, dar am urmatoarele erori:
E: MasterFiles (1) sectiune GeneralLedgerAccounts (1) sectiune Account (611) sectiune AccountDescription (1)
eroare atribut: : atribut prezent dar vid nepermis
E: MasterFiles (1) sectiune GeneralLedgerAccounts (1) sectiune Account (1646) sectiune AccountID (1)
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [62302] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.
E: MasterFiles (1) sectiune GeneralLedgerAccounts (1) sectiune Account (1686) sectiune AccountID (1)
eroare regula: AccountID: ID-ul contului [66501] trebuie sa se gaseasca in planul de conturi.
E: MasterFiles (1) sectiune AnalysisTypeTable (1) sectiune AnalysisTypeTableEntry (1155) sectiune AnalysisIDDescription (1)
eroare atribut: : atribut prezent dar vid nepermis
F: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (370) sectiune Description (1)
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException: An invalid XML character (Unicode: 0x2) was found in the element content of the document.'

Ma puteti indruma sa remediez?
Multumesc

septimiuv

Re: erori SAF-T

#2 Mesaj de septimiuv »

Reinstalează actualizarea chiar dacă ai ultima versiune. Dacă nu se rezolvă trimite baza de date pe mail la Saga.

bardasa29

#3 Mesaj de bardasa29 »

In regula, reinstalez si revin cu feed-back.

Multumesc

cojocarui196

#4 Mesaj de cojocarui196 »

Buna dimineata,
Puteti sa imi spuneti, va rog, daca ati reusit sa rezolvati erorile de la gererarea D406? Aceleasi tipuri de erori am primit si eu si as vrea sa stiu cum le-ati dat de cap!
Multumesc!

Scrie răspuns