vizualizare in adobe reader al fisierului atasat cand nu se poate valida o declaratie

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
merdariui953

vizualizare in adobe reader al fisierului atasat cand nu se poate valida o declaratie

#1 Mesaj de merdariui953 »

Buna ziua! Cand vreau sa validez o declaratie fiscala (112,300,394 etc) si primesc mesajul "Documentul nu este valid! Verificati fisierul de erori atasat" unde si cum pot vizualiza acel fisier? La versiunea veche de adobe reader era f usor de vizualizat.Dar la versiunea actuala nu gasesc cum pot vizualiza acel fiser de erori.

herganiec

Re: vizualizare in adobe reader al fisierului atasat cand nu se poate valida o declaratie

#2 Mesaj de herganiec »

Vezi la adobe să fie ca in imaginea de mai jos bifat!
Imagine
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

merdariui953

Re: vizualizare in adobe reader al fisierului atasat cand nu se poate valida o declaratie

#3 Mesaj de merdariui953 »

Multumesc mult

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

:wink:
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

pistrituv459

#5 Mesaj de pistrituv459 »

multumesc mult, mi-a fost de folos informatia :D

Scrie răspuns