Optiune SPV
-
Optiune SPV
Exista in program undeva o setare sau o bifa cum ca optez pentru transmitere in SPV a facturilor? sau cum se procedeaza. am o firma noua si pana acum nu a facut facturi . Multumesc
Re: Optiune SPV
Nu. Dacă face facturi către operatori economici din România sau către instituții publice din România apar automat în ecranul e-factura pentru a fi trimise.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
nu este automat. emiteți factura pe ieșiri și apoi la e-factura si selectai facturile de transmis după care Accept. si le transmite.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Acesta este mesajul din program ( mentionez ca s-a resetat codul pentru SPV)
deci : endTime = 10-4-2024 15:15 nu poate fi in viitor fata de momentul requestului = 10-4-2024 14:59:59
si apoi al doilea mesaj : Conexiunea cu SPV nu a fost realizata. Facturile nu se vor transmite in SPV si nu se vor primi raspunsurile.
deci : endTime = 10-4-2024 15:15 nu poate fi in viitor fata de momentul requestului = 10-4-2024 14:59:59
si apoi al doilea mesaj : Conexiunea cu SPV nu a fost realizata. Facturile nu se vor transmite in SPV si nu se vor primi raspunsurile.
actualizati saga si merge perfect.
Acest mesaj e de la scimbarea orei, care intre timp sa remediat.
Acest mesaj e de la scimbarea orei, care intre timp sa remediat.
Ultima oară modificat Mie Apr 10, 2024 11:35 pm de către iosiff, modificat 1 dată în total.
actualizati programul si incercati din nou.. s-a rezolvat chestia cu timpul acum o saptamana.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”