As avea nevoie de unele informatii: E OK daca laFormular de tiparire pentru preluarea datelor de facturare in lei e bifat ”Formular facturi2”, iar la valuta ”Formular facturi1”?
Trebuie bifata casuta la ”Genereaza PDF e-factura dupa modelul ANAF? La identificatorul vanzatorului (BT-29) trebuie mentionat ceva?
La Import E-facturi primite, care casute trebuie bifate?
Multumesc
Configurare E-facturi
Re: Configurare E-facturi
Legat de emise:
1. Dacă pentru dvs e ok, atunci da. Adică dvs decideți dacă doriți ca informațiile suplimentare să fie preluate în funcție de formular distinct pentru lei și valută.
2. Doar dacă doriți. Că nu e ceva obligatoriu.
3. Acel câmp se poate completa dacă vi-l cere careva. Documentația din SAGA pentru el zice așa: "BT-29 - Poate fi completat în ecranul e-Facturi, pagina Configurare. Dacă este un cod GLN valid, se va prelua cu schema aferentă. În cazul în care nu este completată o valoare se va prelua codul fiscal."
Legat de cele primite - bifați ceea ce considerați că vă ajută la preluarea datelor. Puteți să le bifați pe toate dacă doriți.
1. Dacă pentru dvs e ok, atunci da. Adică dvs decideți dacă doriți ca informațiile suplimentare să fie preluate în funcție de formular distinct pentru lei și valută.
2. Doar dacă doriți. Că nu e ceva obligatoriu.
3. Acel câmp se poate completa dacă vi-l cere careva. Documentația din SAGA pentru el zice așa: "BT-29 - Poate fi completat în ecranul e-Facturi, pagina Configurare. Dacă este un cod GLN valid, se va prelua cu schema aferentă. În cazul în care nu este completată o valoare se va prelua codul fiscal."
Legat de cele primite - bifați ceea ce considerați că vă ajută la preluarea datelor. Puteți să le bifați pe toate dacă doriți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.