Imobilizari

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
matiase

Imobilizari

#1 Mesaj de matiase »

Buna ziua, o intrebare....am creat trei gestiuni cantitativ valorice, lucrez pe proiecte diferite si am nevoie de gestiuni separate sa evidentiez cheltuieli, dar in fereastra de imobilizari imi apare doar o gestiune, ma puteti ajuta cu un sfat???
Si inca o problema, de ce imi dubleaza cheltuiala in momentul in care ii dau inchidere de luna la obiectele de inventar si la materialele consumabile pe care le dau in folosinta direct de pe intrari. In acelasi timp, la articole contabile se evidentiaza si articole pe conturi extrabilantiere. Astept raspuns, multumesc!

tomac

Re: Imobilizari

#2 Mesaj de tomac »

Imobilizările nu se operează pe tip de articol ci pe nedefinit.
Gestiunea din ecranul imobilizări este editabilă. Puteți scrie liber orice denumire acolo.
Nu vă pot răspunde la întrebarea legată de dublarea notelor pentru că e necesar să se vadă informațiile din baza de date. Dacă e dublată cheltuiala e posibil să fie o problemă generată de o configurare incorectă a programului ori de un import de date ori din alte motive ce nu se pot găsi decât prin verificarea bazei date.
Este corect să se evidențieze extracontabil darea în folosință a obiectelor de inventar.
Pentru verificarea datelor trimiteți o salvare a bazei de date, prin mail, la SAGA indicând ce problemă aveți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

matiase

Re: Imobilizari

#3 Mesaj de matiase »

Multumesc!

Scrie răspuns