Buna ziua,
Am ajuns in punctul in care am cedat din toate punctele de vedere .
Am facut Update la SAGA PS pe 12.09.2024...
Probabil din cauza ca am interpretat gresit mailul am mutat toate societatiile pe SERVER-CLIENT desi noi lucram doar prin share in retea locala.
Ne-am asumat greseala si am mai cumparat licente pentru cele 2 statii care nu aveau licenta activa doar ca aici ne-am impotmolit grav ...
1. Pe server la societati daca intram pe AJUTOR-Despre ne da eroarea cu Error installing cursor ... USPA missing ... ( am instalat versiunea de pe site si acceasi eroare, am refacut si update de nenumarate ori si la fel)
2. Pe Client daca incercam sa intram in shorcut din share folder ne sa aceasi eroare cu USPA.DBF missing si se inchide asa ca nu putem sa facem upsate sau ceva
3. Am instalat pe statie client SAGA PS si tot imi da ceva eroare desi am instalat Firebird si adaugat exceptii si pe inbound si outbound samd si tot nu merge> Pana si licenta am activat ca am zis ca poate din cazua asta nu merge.
In SAGA C care functioneaza in sistemul vechi de LAN / share folder in retea exista acest fisier.
Nu mai stiu ce sa fac asa ca daca exista cineva care ma poate ajuta va rog sa imi scrieti .
USPA.DBF does not exist
USPA.DBF does not exist
- Fişiere ataşate
-
- 20240914_111549.jpg (230.93 KiB) Vizualizat de 4042 ori
-
- 20240914_111452.jpg (206.58 KiB) Vizualizat de 4042 ori
-
- Untitled.jpg (52.69 KiB) Vizualizat de 4042 ori
Re: USPA.DBF does not exist
Nu lansați programul din Share. Că asta faceți.
Programul dă eroare pentru că nu are acces la server. Calculatorul cu IP 192.168.0.103 nu permite Firebird să treacă prin firewall ori este inaccesibil pentru stații.
IP-ul, când se configurează programul pe client, trebuie să fie cel al serverului. Pe server este necesar să fie setat IP fix.
Programul dă eroare pentru că nu are acces la server. Calculatorul cu IP 192.168.0.103 nu permite Firebird să treacă prin firewall ori este inaccesibil pentru stații.
IP-ul, când se configurează programul pe client, trebuie să fie cel al serverului. Pe server este necesar să fie setat IP fix.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.