Buna ziua,
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o sugestie privind modul de inregistrare a facturilor emise de farmacii catre CASA DE SANATATE situatia prezentandu-se astfel.Farmaciile fac raportarile catre CAS pt luna curenta(ex.august) intru-un interval stabilit de CAS 04.09-14.09.In aceasta perioada le valideaza si farmaciile fac facturile dar cu data de septembrie si nu se mai incadreaza in cela 5 zile de transmis pt august ca sa apara in e-TVA.Cand inregistrez aceste fact in august sau septembrie?Intre decontul de tva si si decontul precompletat apar diferente daca le inregistrez pt luna curenta.Am sunat la CALL CENTER si mi-au spus ca au mai multe sesizari cu aceasta speta, au cerut un punct de vedere la ANAF dar nu au primit raspuns.
Multumesc
Fact emise de farmacii catre CASA DE SANATATE
Re: Fact emise de farmacii catre CASA DE SANATATE
Eu înregistrez aviz. Și factura în luna de emitere. Nu am diferențe pe TVA că-l colectez la facturare. Eu aș vedea asta ca o subvenție legată de preț și cu colectare la încasare, dar cum cutuma e că se colectează la facturare așa fac și eu să nu mi-i ridic în cap în mod gratuit.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: Fact emise de farmacii catre CASA DE SANATATE
Buna ziua,
Ati primit un raspuns de la ANAF? Si eu ma confrunt cu aceiasi problema. Programul de gestiune al farmaciei Winsoft Pharma nu are si casuta pentru a introduce data livrarii.
Ati primit un raspuns de la ANAF? Si eu ma confrunt cu aceiasi problema. Programul de gestiune al farmaciei Winsoft Pharma nu are si casuta pentru a introduce data livrarii.