Buna ziua,
am introdus pentru prima data contractele clienti in program, pentru a genera facturi automat.
Problema e ca as vrea ca pe fiecare factura sa imi apara automat pentru ce luna facturez. De exemplu sa apara Luna Septembrie 2024, sau Perioada iulie - septembrie 2024.
Unde as putea sa completez aceste informatii astfel incat sa nu trebuiasca sa intervin pe fiecare factura in parte?
Generare factura
Re: Generare factura
la tiparire facturi, la iesiri, te poziționezi pe o factură, apeși tipărire, bifezi <informații suplimentare 1> ;i completezi ce vrei să apară (Luna Septembrie 2024, sau Perioada iulie - septembrie 2024) la listarea facturii.
apare la toate facturile până ce vei deselecta bifa.
apare la toate facturile până ce vei deselecta bifa.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna ziua,
La generarea facturii din program catre client pentru transmitere in SPV unde pot completa "numarul comenzii" pentru client care ar trebui sa corespunda cu sectiunea B-13 din sablonul ANAF?
Eu am folosit casuta de "informatii suplimentare" pentru ca nu incape mai mult completat la "denumirea articol / serviciu"
Am primit sesizari de la clienti ca nu corespunde casutei B-13 din sablonul ANAF.
Multumesc frumos!
La generarea facturii din program catre client pentru transmitere in SPV unde pot completa "numarul comenzii" pentru client care ar trebui sa corespunda cu sectiunea B-13 din sablonul ANAF?
Eu am folosit casuta de "informatii suplimentare" pentru ca nu incape mai mult completat la "denumirea articol / serviciu"
Am primit sesizari de la clienti ca nu corespunde casutei B-13 din sablonul ANAF.
Multumesc frumos!
ai in dreapta sus semnul >> ... apasă pe el. și apar coloanele.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”