concediu fara plata

ciobanum

concediu fara plata

#1 Mesaj de ciobanum »

Buna ziua, azi s a intocmit un act aditional prin care se mareste salariul de baza brut lunar al unui salariat de la 01.01.2025 si s a transmis in Revisal. Salariatul va intra in concediu fara plata pe 20 dec.2024 pana in ianuarie. Va rog sa imi spuneti daca:
1. CFP se transmite in Revisal cu salariul prezent sau cu cel de la 01.01.2025?
2.Pot transmite tot azi Revisal cu concediul fara plata?
Multumesc

herganiec

Re: concediu fara plata

#2 Mesaj de herganiec »

Majorarea salariului de bază brut lunar, efectivă de la 1 ianuarie 2025, va produce efecte doar pentru perioadele în care contractul de muncă este activ. În timpul concediului fără plată, contractul este suspendat, iar salariatul nu beneficiază de salariu. Prin urmare, majorarea salarială se va aplica de la data de 1 ianuarie 2025, dar va avea efect doar după încheierea perioadei de suspendare.
suspendarea începe pe 20 decembrie 2024, deci trebuie să transmiteți în Revisal datele referitoare la concediul fără plată până pe 19 decembrie 2024.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

lupoug

concediu fara plata

#3 Mesaj de lupoug »

Care e diferenta intre concediul fara plata si perioada de suspendare ? Doar perioada de suspendare se comunica la ITM . In programul SAGA aceste doua notiuni sunt tratate separat in tabul ,,concedii" ( cod 02 si 04)! Multumim!

Scrie răspuns