Import China - facturi transport din luna diferita
-
Import China - facturi transport din luna diferita
Buna ziua, am si eu o problema vis-a-vis de inregistrarea unei operatiuni de import din China, mai exact, facturile de transport (cu zero TVA) au fost emise si primite prin e-factura de la furnizorul tert in luna Octombrie insa DVI-ul este cu luna Noiembrie si programul nu ma lasa sa ii asociez facturile de transport din luna Octombrie (am un mesaj de eroare in care se mentioneaza ca facturile asociate trebuie sa fie din aceeasi luna). De asemenea, facturile primite in Octombrie apar deja in JC din Octombrie (si in D300) si ma intreb care ar fi solutia? Stornarea celor primite in Octombrie si re-inregistrea lor in Noiembrie impreuna cu restul pozitiilor din DVI? Mentionez ca in luna in care au fost primite (adica Oct.) ele au fost inregistrate direct pe cheltuieli deci nu ca parte a contului 371. Multumesc anticipat!
Re: Import China - facturi transport din luna diferita
Da, cum ari zis... Stornarea celor primite in Octombrie si re-inregistrea lor in Noiembrie impreuna cu restul pozitiilor din DVI
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”