Buna ziua,
am primit în SPV - Decont precompletat RO e-tva pt luna noiembrie si vrem sa trimitem raspuns la ANAF ,dar nu stim cum si unde,oare ne poate ajuta cineva?
Raspuns la ANAF pt Decont precompletat RO e tva
Re: Raspuns la ANAF pt Decont precompletat RO e tva
Adica ai notificare cu diferente?!
Da, am 4 facturi care trebuiau incasate cu OP, dar s-au incasat in numerar -fiind emis si bon fiscal (le-am inregistrat la F-Factura,trebuia la F-Factura cu bon fisccal),astfel imi apar dublate la ANAF-si la Casa de marcat -si la Factura).
Raspunsul si copia dupa facturi+bonuri-le-am trimis pe,,Formular unic de contact anaf;, la Asistenta Contribuabili.
Raspunsul si copia dupa facturi+bonuri-le-am trimis pe,,Formular unic de contact anaf;, la Asistenta Contribuabili.
E bine unde le-ai trimis - am vazut ca unii colegi de forum au trimis inclusiv jurnalul de vanzari.
-
Bună ziua !
Îmi cer scuze ca mă bag peste postare dar nu știam unde pot scrie este pentru prima dată când scriu aici. Vă rog frumos dacă mă poate ajuta cineva cum înregistrez tva la arenda în saga ps ptr întreprindere individuală . Să pot face declarația 300 pentru ca am persoane fizice și plată în natură . Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri . O zi frumoasă vă doresc
Îmi cer scuze ca mă bag peste postare dar nu știam unde pot scrie este pentru prima dată când scriu aici. Vă rog frumos dacă mă poate ajuta cineva cum înregistrez tva la arenda în saga ps ptr întreprindere individuală . Să pot face declarația 300 pentru ca am persoane fizice și plată în natură . Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri . O zi frumoasă vă doresc
Buna ziua,
in ianuarie am inregistrat o factura la ,,Factura cu bon fiscal,, desi trebuia sa fie ,,Factura,, pt ca e incasata cu OP rin banca, cum sa fac acum stornare ?-ca sa nu imi apara iar in Decontul ANAF?,
MULTUMESC !
in ianuarie am inregistrat o factura la ,,Factura cu bon fiscal,, desi trebuia sa fie ,,Factura,, pt ca e incasata cu OP rin banca, cum sa fac acum stornare ?-ca sa nu imi apara iar in Decontul ANAF?,
MULTUMESC !
pe site ANAF la formular contact alegeti rubrica asistenta si indrumare de specialitate in domeniul fiscal si scrieti la mesaje diferentele cae apar in decontul precompectat