factura emisa gresit (?)
factura emisa gresit (?)
Buna ziua,
Urmatoarea factura a fost emisa cu un discount, pe platforma eMAG de catre un vanzator partener, doar ca pe linia cu discount au pus cu minus si scutit de TVA.
Cum se inregistreaza corect? Ori trebuie re-emisa de catre ei? Pentru ca normal ajustam pretul la produs, dar acum daca ajustez TVA-ul nu se mai "pupa" cu cel din factura de la ei.
Factura: https://i.imgur.com/5Vx6Pik.png
Multumesc!
Urmatoarea factura a fost emisa cu un discount, pe platforma eMAG de catre un vanzator partener, doar ca pe linia cu discount au pus cu minus si scutit de TVA.
Cum se inregistreaza corect? Ori trebuie re-emisa de catre ei? Pentru ca normal ajustam pretul la produs, dar acum daca ajustez TVA-ul nu se mai "pupa" cu cel din factura de la ei.
Factura: https://i.imgur.com/5Vx6Pik.png
Multumesc!
-
Re: factura emisa gresit (?)
Inregistrati factura asa cum v-a dat-o E-mag-ul
E posibil sa fie vorba de un voucer
Sunt rare cazurile cand E-mag emite eronat facturi.
E posibil sa fie vorba de un voucer
Sunt rare cazurile cand E-mag emite eronat facturi.
Nu a emis eMAG, ci seller-ul.
eMAG mereu au aplicat 19% tva si la discount.
Ideea e ca nu stiu in ce cont sa bag voucher-ul respectiv, ca nu prea merge in 303.
eMAG mereu au aplicat 19% tva si la discount.
Ideea e ca nu stiu in ce cont sa bag voucher-ul respectiv, ca nu prea merge in 303.
-
contul 5328
multumesc
Buna ziua,
Am o problema cu o factura transmisa, nu poate fi comunicata catre destinatar(BT-47-lipsa identificator) (acest mesaj apare)
Ma ajutati va rog cum sa rezolv, unde gasesc BT 47?
Multumesc
Am o problema cu o factura transmisa, nu poate fi comunicata catre destinatar(BT-47-lipsa identificator) (acest mesaj apare)
Ma ajutati va rog cum sa rezolv, unde gasesc BT 47?
Multumesc
Nu e eroare, e catre persoana fizica factura si anaf spune ca nu gaseste beneficiarul, asta pentru ca e CNP-ul format doar din 0.
O lasati asa, si trimiteti factura in PDF la client.
O lasati asa, si trimiteti factura in PDF la client.
Nu inteleg, deoarece clientul la care am emis factura este persoana juridica .
Multumesc pt raspuns
Multumesc pt raspuns
mergi la fisiere-clienti, va pozitionati pe clientul respectiv și dați verificare din bara de sus..
se va corecta licalitatea si datele automat apoi incercati din nou.
se va corecta licalitatea si datele automat apoi incercati din nou.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”