Sistemul RO e-TVA de la ANAF

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
aurel211252

Sistemul RO e-TVA de la ANAF

#1 Mesaj de aurel211252 »

Salut.De cateva zile incerc sa accesez Sistemul RO e-TVA si imi apare eroare"Error Page Exception
SRVE0260E: "The server cannot use the error page specified for your application to handle the Original Exception printed below".("SRVE0260E: Serverul nu poate folosi pagina de eroare specificată pentru aplicația dumneavoastră pentru a gestiona excepția originală tipărită mai jos.").Vroiam sa vad daca sunt notificari pentru firme plattitoare cu TVA...Ce pot sa fac.Multumesc...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

tatard

Re: Sistemul RO e-TVA de la ANAF

#2 Mesaj de tatard »

1) instalati browsere multiple pe PC - eu folosesc firefox
2) daca folositi edge cautati pe internet cum se modifica user agent astfel incat sa simuleze ca ar fi in fapt Internet Explorer (toate, dar toate site-urile anaf sunt facute cu tehnologie invechita si deci trebuie sa pacalesti site-ul ca intri de pe un echipament vechi - si nu, nu este gluma)
3) goliti cookies din browserul existent
4) nu folositi vpn. da stiu, voi fi combatut ca "merge si ci vpn" dar nu... nu merge. nu cu toate. nu cu orice IP. de exemplu verificarile VIES in saga NU MERG prin vpn.

succes!

aurel211252

#3 Mesaj de aurel211252 »

Multumesc tatard.Merge cu Firefox...

ferenta192

#4 Mesaj de ferenta192 »

Nici la mine nu merge sa accesez, cu niciun browser, nici chiar cu Firefox. Cred totusi ca este de la ei eroarea:
SRVE0260E: The server cannot use the error page specified for your application to handle the Original Exception printed below.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

aurel211252

#5 Mesaj de aurel211252 »

Problema tine de vreo saptamana...Am reusit cu Firefox,insa datele sunt mai vechi...Mie"groaza"ca vor veni notificari si poate amenzi...Acum ANAF, vor sa "scoata"bani si din"pietre"...

ferenta192

#6 Mesaj de ferenta192 »

Nu inteleg, cum ziceti ca datele sunt mai vechi? Daca ati putut accesa, atunci acolo este tot ce v-au comunicat, trimis, la zi, inclusiv notificarile, daca este cazul! Nu?
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns