Baze de date sucursale
-
Baze de date sucursale
Va solicit ajutorul. Suntem o asociație cu 30 de sucursale județene care folosesc același CIF ca al Bucureștiului. Pana la D406, situațiile financiare se țineau pana la nivel de balanta la nivel de sucursala și se centraliza manual sa dea o balanta cumulata pe care se face raportarea anuala. Acum Saft trebuie sa vadă toate înregistrările de pe același cif în aceeași baza de date. Deocamdată am avut grija ca toti contabilii sa lucreze în aceeași versiune de Saga, dar cum unesc cele 30 baze de date în una singura? MENIUL IMPORT NU FUNCȚIONEAZĂ
- balazse246
Re: Baze de date sucursale
Cum adica meniul import nu functioneaza? Ati comutat cu totii baza de date la tipul "client-server server"?
In mod normal, importul din salvare de baza de date inca functioneaza.
Poate o solutie ar fi sa treceti la Saga WEB si pentru fiecare contabil sa creezi un utilizator, asta pentru a nu crea o retea VPN si sa platesti licenta pentru fiecare calculator.
Ii drept ca daca o sa ai o singura baza de date, va trebui ca fiecare contabil sa fie atent la ce si unde inregistreaza.
In mod normal, importul din salvare de baza de date inca functioneaza.
Poate o solutie ar fi sa treceti la Saga WEB si pentru fiecare contabil sa creezi un utilizator, asta pentru a nu crea o retea VPN si sa platesti licenta pentru fiecare calculator.
Ii drept ca daca o sa ai o singura baza de date, va trebui ca fiecare contabil sa fie atent la ce si unde inregistreaza.