Buna ziua!
Am aceasta eroare in SAGA C si nu stiu cum sa o rezolv. Am doua licente pentru doua computere. Unul dintre calculatoare este server si unul client. Am decis sa nu testez varianta web momentan, insa vreau sa activez optiunea client-server. Pentru acest lucru am urmarit tutorialul de pe pagina Saga si am urmat indeaproape pasii necesari insa de fiecare data apare aceasta eroare. Ps. Am sters IP-urile!
Ma puteti ajuta cu aceasta informatie? Va multumesc mult!
Programul nu s-a putut conecta la baza de date.
DBNAME= ............./.......:CASAGA
C.3.010001\cont_baza.fdb; CHARSET= .....;Client= C:\SAGA
C.3.0\FbClient\fbclient.dil;
Connectivity error: [ODBC Firebird Driver] Unable to complete network request to host "................*.
Failed to establish a connection. [ODBC Firebird Driver Unable to complete network request to host ".................*.
Failed to establish a connection.
EROARE CONECTARE
Re: EROARE CONECTARE
Cauză posibilă: portul 3060 pe server nu este deschis. Permiteți accesul prin firewall, pe server, al programului Firebird.
O altă cauză poate fi generată de faptul că pe server serviciul firebird este oprit.
O altă cauză poate fi generată de faptul că pe server serviciul firebird este oprit.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
CASAGA
C.3.010001\cont_baza.fdb
sau reverificati calea catre baza de date in saga client, poate trebuie
C:\SAGAC.3.0\0001\
C.3.010001\cont_baza.fdb
sau reverificati calea catre baza de date in saga client, poate trebuie
C:\SAGAC.3.0\0001\
-
Va multumesc mult! Am rezolvat. Era de la portul 3060. Trebuia sa creez o noua cale pentru acest port in Firebird!