Am descarcat facturile din SPV pe sagaWEB de acasă , le-am pus preturile de vânzare si am dat preluare / accept. Ele s-au dus in intrări. Fiind mai multe nu le-am dat validarea in intrări, ocupându-mă doar de preturi.
A doua zi cand m-am dus la munca, acolo lucrând pe saga Desktop, m-am dus la intrări pentru validare si plata si am avut surpriza ca multe din facturi au fost preluate incorect. Multe dintre ele având contul pus greșit, iar o parte din produse nu mai aveau pretul de vanzare pus, dar curios, adaosul comercial era.
Eroare sagaweb vs desktop preluari
- balazse246
Re: Eroare sagaweb vs desktop preluari
Cel mai bine ar fi sa trimiti e-mail echipei Saga, deorece ei ar putea verifica baza de date si sa iti ofere detalii exacte.
Sa ne zici si noua cum s-a finalizat.
Sa ne zici si noua cum s-a finalizat.
-
Re: Eroare sagaweb vs desktop preluari
Raspunsul primit de la Tehnic
Se poate inchide topiculAcest aspect a fost rezolvat in trecut, dar factura indicata este mai veche.
Daca ati observat si alte aspecte, trebuie sa reveniti cu detalii si le putem rectificata (eventual cu o baza de date anterioara importului, pentru a verifica pas cu pas situatia).
Cat despre partea de conturi, acestea sunt preluate in functie de inregistrari anterioare, iar procedurile sunt aceleasi ca si la Desktop.
eFactura este reglementata doar fiscal. Este necesar ca, dupa import, sa verificati facturile. Nu exista informatii despre conturile folosite, pret de vanzare, uneori nu exista cod de produs, si alte informatii relevante din punct de vedere contabil. Programul nu poate precompleta doar informatiile lipsa.