Buna ziua! Am diferenta intre suma din Saga si suma care iese pe casa de marcat. Casa de marcat imi este direct legata la program (practic este o imprimanta fiscala). Am discutat cu cei de la casa de marcat si m-au directionat catre dvs.
Cum se poate remedia aceasta eroare?
Sume diferite la casa de marcat
- balazse246
Re: Sume diferite la casa de marcat
Ce diferenta ai, despre ce sume discutam? Fii mai explicit.
factura in valoare de 3286,19 iar bonul fiscal mi-a iesit pe 3286.02. Diferenta de 0,17. Dar in momentul in care am generat bonul fiscal, pe monitor imi aparea suma corecta....
- balazse246
Ma gandesc ca discutam despre "vanzare" si nu "factura".
Tiparesti bonul din program sau din MarketLine?
Daca din programul Saga, atunci vrei sa zici ca in program total bon este de 3.286,19 lei, iar pe bon apare 3.286,02 lei?
Daca da, ai posibilitatea de a verifica fiecare pozitie din bon cu fiecare pozitie din pozitia de vanzare din Saga?
Tiparesti bonul din program sau din MarketLine?
Daca din programul Saga, atunci vrei sa zici ca in program total bon este de 3.286,19 lei, iar pe bon apare 3.286,02 lei?
Daca da, ai posibilitatea de a verifica fiecare pozitie din bon cu fiecare pozitie din pozitia de vanzare din Saga?
Am verificat fiecare pozitie din Saga cu bonul si la fiecare articol este diferenta de banuti...
Ciudat este ca la TVA imi apare 19% iar in Saga este 21% setat...
Casa de marcat este direct legata la Saga.
Ciudat este ca la TVA imi apare 19% iar in Saga este 21% setat...
Casa de marcat este direct legata la Saga.
- balazse246
Vrei sa zici ca pe luna august ai emis bon cu TVA de 19"% in loc de 21%?
Daca da, cand ai modificat in casa de marcat cota de TVA de la 19% la 21% (chiar daca folosesti casa de marcat ca si imprimanta fiscala, trebuia sa efectuezi modificarea)?
Eu iti sugerez sa treci pe MarketLine, din punctul meu de vedere este mult mai usor de lucrat decat din program, dar asta este parerea me personala.
Daca da, cand ai modificat in casa de marcat cota de TVA de la 19% la 21% (chiar daca folosesti casa de marcat ca si imprimanta fiscala, trebuia sa efectuezi modificarea)?
Eu iti sugerez sa treci pe MarketLine, din punctul meu de vedere este mult mai usor de lucrat decat din program, dar asta este parerea me personala.