Buna ziua. Am facut actualizare la program si cand incerc sa trimit o factura in SPV imi apare eroare ,, Eroare generare cod acces SPV" ,, Conexiunea cu SPV nu a fost realizata. Facturile nu se vor transmite in SPV, si nu se vor primi raspunsurile"
Cand intru pe Cod de acces SPV-Reseteaza cod de acces SPV apare ,,Conexiunea programului cu SPV a fost anulata"
Ce este de facut? Trebuie urgent sa incarc o factura emisa in SPV. Multumesc.
e-factura
Re: e-factura
mai încerci... să generezi codul acces SPV. mai târziu poate e f aglomerat.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
- balazse246
Pentru stoicad383
Cumva ai reinnoit azi certificatul digital? Daca da, atunci trebuie sa astepti pana maine.
De altfel sunt intarzieri la SPV, vezi aici:
https://www.tdec.ro/stare/
Cumva ai reinnoit azi certificatul digital? Daca da, atunci trebuie sa astepti pana maine.
De altfel sunt intarzieri la SPV, vezi aici:
https://www.tdec.ro/stare/
Buna ziua, va rog o parere/solutie la urm problema:
Nevoit sa fiu in alta locatie am trimis facturi in spv de pe un pc local ( nu are legatura cu pc -ul de baza ) am instalat baza de date pe pc-ul de baza si imi apar acele facturi ca trebuiesc trimise ( fereastra generare si transmtere e-facturi)
dar aceleasi facturi imi apar si in fereastra import facturi emise cu nr de inregistrare in spv, cum pot sa aloc nr din spv la facturile din fereastra 'generare ' sa nu-mi mai apara ca ne trimise..
Nevoit sa fiu in alta locatie am trimis facturi in spv de pe un pc local ( nu are legatura cu pc -ul de baza ) am instalat baza de date pe pc-ul de baza si imi apar acele facturi ca trebuiesc trimise ( fereastra generare si transmtere e-facturi)
dar aceleasi facturi imi apar si in fereastra import facturi emise cu nr de inregistrare in spv, cum pot sa aloc nr din spv la facturile din fereastra 'generare ' sa nu-mi mai apara ca ne trimise..