Salutare,
Va rog o solutie de schimbare a cotei de TVA la o versiune mai veche SAGA C (3.0.494), fara licenta. Am gasit varianta la articole - buton TVA, ma lasa sa modific in 21% dar cand introduc o "iesire" pe articolul respectiv am eroare "TVA invalid". Singurele operatiuni pe varianta respectiva sunt intrari - iesiri pentru o gestiune simpla, valorica a stocurilor. Daca fac o actualizare a programului imi cere imediat licenta.
Merci.
Gestiune simpla stocuri - Saga C fara licenta
-
cherechess
Re: Gestiune simpla stocuri - Saga C fara licenta
Nu puteti face altfel
Trebuie licenta
Nu cred ca cel care detine versiunea 494 nu are suma de 275 lei pentru un an de zile ca sa achite acest abonament.
Va spune eu: 275/12 luni = 22 lei/luna. Si cel care foloseste SAGA 494 mai si fumeaza (sau bea suc zilnic de 10 lei care intr-o luna ajunge la 300 lei)
Sa nu aiba 22 lei/luna?
Mi se pare mult mai important sa am unul dintre cele mai capabile programe din Romania care este o unealta perfecta pe calculator, decat sa am NETFLIX.
"Unealta" imi asigura "producerea" banilor pentru a viziona NETFLIX. Nu invers!
Trebuie licenta
Nu cred ca cel care detine versiunea 494 nu are suma de 275 lei pentru un an de zile ca sa achite acest abonament.
Va spune eu: 275/12 luni = 22 lei/luna. Si cel care foloseste SAGA 494 mai si fumeaza (sau bea suc zilnic de 10 lei care intr-o luna ajunge la 300 lei)
Sa nu aiba 22 lei/luna?
Mi se pare mult mai important sa am unul dintre cele mai capabile programe din Romania care este o unealta perfecta pe calculator, decat sa am NETFLIX.
"Unealta" imi asigura "producerea" banilor pentru a viziona NETFLIX. Nu invers!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
-
stanescue731
Re: Gestiune simpla stocuri - Saga C fara licenta
Ce frumos a.ti spus,Paturcai si logic...