calcul ore lucrate in programul de salarii

musate612

calcul ore lucrate in programul de salarii

#1 Mesaj de musate612 »

Bună ziua,
am o situatie în care un salariat lucreaza de luni până joi câte o ora/zi , deci 4 ore pe săptămână
in programul de salarii nr.ore lucrate reiese din calculul de o ora/zi x nr.de zile lucratoare din luna
astfel încât in luna octombrie 2025 în loc de 18 ore lucrate am 23 de ore lucrate
Cum pot remedia acest lucru, sa imi dea posibilitatea la nr.de ore lucrate in luna sa modific?
IN reges online da posibilitatea sa pui nr.de ore lucrate pe săptămână

tudosien

Re: calcul ore lucrate in programul de salarii

#2 Mesaj de tudosien »

Extras manual SAGA C, Nomenclatoare->Salariati->Tabelul principal:
- Norma pe zi - norma de lucru zilnică, conform contractului de muncă. Implicit va fi completată valoarea "8". În lista derulantă o să regăsiți valorile cuprinse între 8 și 0, inclusiv. Valoarea 0 se completează pentru contractele la care nu există o norma zilnica stabilita, ci un total de ore lucrate pentru toata luna.
- Ore pe lună - se completează numarul de ore lunar, in cazul contractelor incadrate la norma 0 (acele contracte care nu au stabilită o normă zilnică). Ștatele de plată vor fi generate cu numărul de ore înscris în acest câmp, indiferent câte ore lucrătoare are luna. Astfel, dacă numărul de ore lucrate diferă de la o lună la alta, după validarea statului de salarii, va trebui modificat acest câmp. Programul va calcula, acolo unde se solicită obligatoriu, numărul de zile lucrate, făcând raportul dintre numărul de ore lunar şi 8 (maximul normei zilnice).

Scrie răspuns